ДРУГІ СТРАВИ Хиты продаж
Свинина тушкована в автоклаві - неймовірно смачна та поживна. По вашому замовленню може виготовлятись тільки з додаванням спецій або з додаванням овочів - цибулі, моркви тощо та різних соусів. Будь-який варіант незмінно якісний, безпечний та смачний. Вживається і як самостійна страва - так і разом з першими стравами, гарнірами, салатами тощо.
Відбірна свинина та овочі - морква, цибуля, перець, баклажани, картопля, капуста, томати, гриби, часник тощо дають справжній коктейль ароматів та смаків. Склад та пропорції овочів можуть дещо змінюватись (ми шукаємо найкращі комбінації та різноманітнимо страву) - незмінним залишається неперевершений смак та аромат страви. В основі - традиційний рецепт + авторські елементи приготування - зберігаємо краще і додаємо смакового різноманіття.
Тушкована картопля з свининою та овочами - цибулею, морквою та спеціями - справжній смак домашньої кухні. Виготовлено з натуральних продуктів без жодних хімічних домішок. Рецепт - класичний - смачно, поживно, корисно.
Справжній класичний шашлик з м'яса (свинина, яловичина, курятина) та овочами. Неймовірно смачний та поживний. Зроблено на мангалі за авторським рецептом. Після відкриття пакету - додати цибулю та зелень. Склад м'яса та овочей може змінюватись
Справжній класичний шашлик зі свинини та овочами. Неймовірно смачний та поживний. Зроблено на мангалі за авторським рецептом. Після відкриття пакету - додати цибулю та зелень. Склад овочей може змінюватись.
Справжній класичний шашлик з курятини. Неймовірно смачний та поживний. Зроблено на мангалі за авторським рецептом. Після відкриття пакету - додати цибулю та зелень.
Справжній класичний шашлик. Неймовірно смачний та поживний. Зроблено на мангалі за авторським рецептом. Після відкриття пакету - додати цибулю та зелень.
М'ясо, рис, овочі, суміш приправ - найвищої якості. Виготовлено професійно і дуже смачно. Але чому ж саме плов- каша, спитаєте ви ? Або плов або каша - це звичний стереотип. За складом, ароматом, смаком - це справжній плов, але за структурою і станом важливого компонента - риса - це трохи ближче до каши. Справа в особливостях стерилізації в автоклаві. Так як в склад плову входить і м'ясо, то і режим автоклавування повинен бути максимальним - як для м'яса. Для рису він трохи надлишковий і тому рис частково втрачає свою структуру. Але не смак! Хоч декому так подобається ще більше. Тому ми чесно цю страву назвали плов-каша і вона точно відображає особливості страви.
М'ясо, рис, овочі, суміш приправ - найвищої якості. Виготовлено професійно і дуже смачно. Але чому ж саме плов- каша, спитаєте ви ? Або плов або каша - це звичний стереотип. За складом, ароматом, смаком - це справжній плов, але за структурою і станом важливого компонента - риса - це трохи ближче до каши. Справа в особливостях стерилізації в автоклаві. Так як в склад плову входить і м'ясо, то і режим автоклавування повинен бути максимальним - як для м'яса. Для рису він трохи надлишковий і тому рис частково втрачає свою структуру. Але не смак! Хоч декому так подобається ще більше. Тому ми чесно цю страву назвали плов-каша і вона точно відображає особливості страви.