ПЕРШІ СТРАВИ
Класичний Український Борщ - смачний, ароматний, корисний, якісний. Зроблено з найкращих натуральних інгредієнтів за перевіреним класичним рецептом, з душою та любов'ю. Для кращого смаку - розігрити будь-яким доступним способом, окрім розігриву в пакеті в мікрохвильовій печі.
Бограч - неймовірно смачна, насичена та поживна страва. По суті - це суп-гуляш зі свининою та овочами - томатами, болгарським перцем, морквою, паприкою, картоплею. Суміш спецій - теж важлива складова рецепту Бограча. Але найголовніші інгредієнти - професіоналізм та мистецтво кухарів та їх любов до своєї справи роблять Бограч справжнім витвором кулінарного мистецтва!
ШУРПА - неймовірно смачний та насичений суп з м'ясом різних видів, овочами та спеціями. Класичниа шурпа - з м'ясом баранини, але не обов'язково. Тут може бути і свинина і яловичина і куряче м'ясо або суміш кількох видів м'яса - від 2 до 5. Головне - неповторний смак та аромат. І він в цій страві на висоті.Зроблено з натуральних інгредієнтів з професіональною майстерностю та натхненням кухарів.
Ця страва підкорює неповторним ароматом та цілим букетом апетитних м'ясо-ковбасних та овочевих смаків. Взагалі солянка має безліч рецептів та нюансів приготування. Спробуйте наш варіант і переконайтесь в правильності вашого вибору!
Суп гречаний зі свининою та овочами - смачна та поживна страва, яка швидко вгамує ваш голод. Зроблено за авторським рецептом - просто, ароматно, смачно, корисно, якісно - як для себе.
СУП рисовий з куркою та овочами - легка та поживна, приємна та смачна страва. Не обтяжує шлунок як перенасичені жирним м'ясом страви. Ви залишаєтесь жвавим та легким і в той же час ситим та задоволеним.
СУП з грибами - смачна, поживна з неповторним характерним ароматом грибів страва. В основі - свіжі шампіньони з добавками сухих лісових грибів - що надає супу особливого аромату та смаку. Може бути з гречкою або з рисом або з вермішелью або з овочами та м'ясом - варіантів безліч - але це завжди смачно в незалежності від змінних інгредієнтів!